Societatea de Drumuri Municipale Timișoara investește o sumă uriașă pentru a cumpăra aproape o mie de semafoare

Vor avea loc noi modernizări în intersecțiile din Timișoara. Societatea de Drumuri Municipale a primăriei intenționează să cheltuiască peste 200.000 de euro cu scopul cumpărării a 900 de semafoare. Licitația publică în acest sens a fost lansată la începutul săptămânii.

Societatea de Drumuri Municipale a Primăriei Timișoara se pregătește să facă cumpărături cu scopul de a moderniza intersecțiile din oraș, dar și de a realiza altele noi. Astfel, marți, a fost lansată o licitație publică în vederea achiziționării a 900 de semafoare cu LED-uri.

Concret, potrivit precizărilor din caietul de sarcini, SDM intenționează să cumpere 200 de semafoare pentru vehicule, 300 pentru prim vehicule, 300 pentru pietoni, 50 de semafoare verde intermitent dreapta, 50 de bucăți galben intermitent pieton, plus alte 20 pentru tramvaie, cu patru spoturi.

leader board 728 x 90 px

Valoarea investiției se ridică la peste 210.000 euro, cu TVA inclus. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 30 septembrie, la ora 15.00, contractul urmând a fi semnat cu firma câștigătoare pe o perioadă de un an.