ȘOCANT. Femeie lovită cu parul în cap și alergată cu toporul! Agresorul e liber, polițiștii cercetează! S-or fi terminat cătușele?! [VIDEO]

O fetiță de șapte ani e în stare de șoc după ce mama ei, care o ținea de mână în drumul de la școală spre casă, a fost lovită cu bestialitate, cu parul în cap, de un bărbat din comună!

Scenele șocante au avut loc în 2 octombrie, în comuna Ticvaniu Mare. „Veneam cu fetița mea de 7 ani de la școală. Vecinul Florea Drăgan mi-a ieșit în cale cu un par, a început să mă amenințe că îmi omoară fata și m-a lovit de trei ori în cap cu parul și peste mâini și spate. Nu e prima dată când acesta face așa ceva. Cu două săptămâni în urmă m-a alergat cu toporul să mă omoare. Acum un an, la fel, m-a înjurat și m-a amenințat! Am depus plângere la Poliția Ticvaniu Mare, dar nu știu cum s-a întâmplat că s-a pierdut plângerea. Autoritățile nu iau nicio măsură!”, a povestit femeia pentru expressdebanat.ro.

Mama mea de trei zile merge la secția de poliție din comună pentru a obține un număr de înregistrare al dosarului, dar surpriză… nu găsește pe nimeni acolo! Nu ia nimeni nicio măsură!

Mai grav este că bărbatul care apare în imaginile violente, cu ani în urmă, ar fi lovit o altă femeie cu toporul și ar fi amenințat-o că îi omoară fata. Tocmai de aici și bănuielile localnicilor că omul are probleme psihice. „Noi locuim la periferia comunei, am trei fete minore și îmi este frică să mai ies din casă sau pe ele să le mai las singure. Am de la medicul legist 9 zile de îngrijiri medicale după ce mi-a dat cu parul în cap, a vrut să îmi omoare fetița când o aduceam de la școală și nu se poate lua nicio măsură?!”, se întreabă femeia bătută. Ce măsuri s-au luat de către organele abilitate am aflat de la Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Poliției din Caraș-Severin. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare. În continuare, polițiștii din Ticvaniu Mare fac cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc fapta care ni s-a adus la cunoștință”, ne-a explicat reprezentantul IPJ Caraș-Severin.

Să nu cumva să cerceteze polițiștii această agresiune până când vreun apel la 112 va anunța o crimă comisă de această bestie. Pentru că, trebuie spus, omul e bine mersi, e acasă și nimeni și nimic nu-l pot opri să pună din nou mâna pe par sau pe topor. Ce-o mai fi de cercetat la o săptămână de la comiterea faptei, faptă surprinsă în imagini video?! Și ar mai fi ceva. Ca să mai pună Poliția cătușe cuiva chiar e nevoie să moară omul?!