Șoc în PSD! Tudorița Nicula negociază cu PNL! „Acum 4 ani am rămas în echipă. Să fi greșit oare?!”

Rezultatul votului de săptămâna trecută care a stabilit listele candidaților PSD Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare a provocat o adevărată revoluție a femeilor social-democrate. Aproape întreaga organizație de femei e pe punctul de a trece la PNL!

Surse din cele două partide susțin că Tudorița Nicula negociază intens cu PNL și că mutarea e aproape parafată. Lidera OFSD și-a manifestat în nenumărate rânduri nemulțumirea față de atitudinea colegilor din PSD, care au lăsat-o în afara listei cu candidați pentru alegerile parlamentare. Mai mult decât atât, aceasta și-a scris demisia chiar înainte de definitivarea listelor, numai că președintele Ion Mocioalcă nici n-a vrut să audă de așa ceva și a rupt hârtia. Oficializarea candidaturilor pentru Senat a stârnit însă din nou nemulțumirea Tudoriței Nicula și a femeilor social-democrate, astfel că ruptura pare iminentă. Mai ales după mesajul postat de aceasta pe pagina de Facebook, prin care lasă de înțeles că a venit momentul să plece din PSD. „Acum 4 ani… Am fost lansată ca și reprezentanta Carașului… apoi… surpriză… în ultima zi… schimbată. Amintiri «foarte plăcute» doar acțiunea era unică în țară! Și totuși am rămas în echipă. Să fi greșit oare?… Având în vedere.. «episodul 2»… adică 2016…???”, a scris Tudorița Nicula. În plus, discuțiile cu PNL ar fi avansate, după cum confirmă surse din cele două partide, astfel că ar fi doar o chestiune de timp până la anunțarea oficială a mutării.

Împreună cu Tudorița Nicula ar pleca, spun aceleași surse, și Monica Ciorogariu, care a demisionat deja din funcția de secretar general al OFSD Caraș-Severin. Și nu numai! „Aseară (miercuri, 19 octombrie, n.r.) m-am întâlnit cu doamna Tudorița Nicula și cu unele colege din OFSD și mi-am prezentat demisia, atât din funcția de secretar general al OFSD Caraș-Severin, cât și din partid. Am menționat că nu mă mai regăsesc în acest colectiv, în care fiecare își urmează mai mult propriul interes, decât interesul față de partid și față de cetățean. Sunt foarte dezamăgită de tot ce s-a întâmplat atât la nivel de județ, cât și la nivel de țară. Faptul că Victor Ponta nu mai este în fruntea partidului ne determină pe mulți să renunțăm la fosta familie social-democrată. Sper ca în viitorul apropiat să îmi urmeze sfatul și doamna Tudorița Nicula pe care am rugat-o din tot sufletul să părăsească atât funcția de președintă, cât și partidul. Sper să asculte sfatul meu și al celorlalte colege care au spus că dacă Tudorița pleacă, vor pleca și ele…“, a declarat fostul secretar general al OFSD Caraș-Severin pentru colegii de la Argument.