Șoc în PNL! Iustina Turnea se retrage!

explo 1000x200

Secretarul PNL Caraş-Severin îşi asumă eşecul alegerilor în Almăj și și-a anunțat demisia din toate funcțiile deținute în PNL!

Vicepreședinte la nivel național al femeilor liberale, Iustina Turnea a luat o decizie radicală după ce la alegerile locale din 5 iunie PNL nu a obținut scorul scontat în zona în care era responsabilă. „În urma dezastrului electoral din Valea Almăjului, unde am activat în calitate de responsabil zonal alături de alţi doi colegi, dar şi datorită faptului că nicio doamnă candidată la funcţia de primar nu a câştigat alegerile, îmi asum răspunderea şi-mi dau demisia din toate funcţiile politice deţinute în prezent”, și-a justificat aceasta decizia.

În realitate, lucrurile nu stau chiar atât de rău cum spune Iustina Turnea. Spre exemplu, Primăria Ramna a fost recâştigată de primarul în funcţie şi candidat al PNL, Magdalena Ciurea. Chiar și așa, secretarul general al PNL Caraș-Severin e ferm pe poziție. Iustina Turnea a spus că a făcut echipă cu doi preşedinţi de excepţie, Marcel Vela şi Valeria Schelean, fapt pentru care va rămâne „un devotat susţinător al adevăraţilor liberali şi un activist liberal activ”.

banner 970 x 250