Șmecherii se îmbogățesc pe spatele clienților. Firme false testează scăpările de gaz din casele oamenilor!

Dacă în cursul zilei de ieri administrația locală din Reșița trăgea un semnal de alarmă că firme false le fac dezinsecție locuitorilor, astăzi, șefii E.ON s-au alarmat din același motiv. Prin urmare, avertizează populația.

Purtătorul de cuvânt al companiei roagă consumatorii să anunțe poliția, dacă persoanele care pretind că sunt angajați ai firmei nu pot prezenta legitimația de serviciu.

„În zona de activitate a companiilor E.ON constatăm în continuare situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor ori al verificării instalației şi/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau au solicitat diverse sume de bani”, spune Florentina Maghiar, purtătorul de cuvânt al firmei de gaz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aceasta le recomandă consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau împuternicirea din partea companiilor E.ON. De asemenea, precizează faptul că angajaţii sau prestatorii de servicii mandataţi de companie nu încasează bani la domiciliu, ci valoarea serviciilor se regăsește pe factură.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/