Șir de infracțiuni comise de un tânăr care a lovit cu mașina un copil de 10 ani

ambulanta in trafic

Un bărbat de 21 de ani a accidentat un copil de 10 ani, în localitatea Parța, apoi a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au găsit și au descoperit că nu avea carnet, iar mașina pe care o conducea era furată. 

Accidentul a avut loc în 24 mai, la ora 16, în localitatea Parța, județul Timiș.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parța, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 10 ani. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost luat fără încuviințarea proprietarului.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea depistării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

UPDATE 1. Tânărul s-a prezentat la sediul IPJ. Este audiat de polițiști.  

Vineri, în jurul orei 15.30, bărbatul care l-a accidentat pe băiat și a părăsit locul faptei s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.

UPDATE 2. În urma audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat polițiștii timișeni.

Foto: arhivă

tmc 640