Simonis: ”PSD a făcut foarte multe greșeli în raport cu filiala noastră, iar acest lucru l-am decontat în Timiş”

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis spune că partidul a făcut mai multe greșeli în raport cu filiala din Timiș, iar acest lucru a fost decontat în județ, însă ”am înțeles să continuăm ce am început în 2018 și să propunem niște candidați oameni care nu au nicio pată.”

„În 2016 veneam cu o echipă de tineri care încercau să schimbe modul de a se face politică și atunci am câştigat. În fruntea acelei echipe era Sorin Grindeanu, era șeful de campanie Călin Dobra. (…) La şase luni de zile a venit acea oportunitate pentru județul Timiș și pentru noi ca partid ca Sorin Grindeanu să fie desemnat premier. Dar au venit şi foarte multe greşeli, nu neapărat ale noastre, ci ale partidului în raport cu filiala noastră și cu județul nostru, pe care trebuie să le asumăm. A venit demiterea guvernului, izolarea celor care am susţinut în acea perioadă guvernul, iar acest lucru l-am decontat în Timiş. PSD, după aceea, a înţeles că a greşit în raport cu acești oameni și încet încet i-a recuperat pe fiecare în parte. PSD a înţeles, am înţeles şi noi să continuăm ce am început în 2018 și anume să propunem nişte candidaţi pe listele PSD profesioniști, integri, oameni care nu au nicio pată”, a declarat astăzi Alfred Simonis, la evenimentul de lansare a proiectului de guvernare locală ”Timișul merge cu Dobra. Așa dezvoltăm Timișul împreună!”

Simonis a lansat mai multe atacuri la adresa contracandidaților propuși de PNL și USR PLUS la alegerile locale de duminică.

”PNL ni-l propune pe acelaşi Popoviciu, pe poziţia a doua pe lista de consilieri județeni, candidat la vicepreşedinte. Același Popoviciu care a scăpat de problemele penale pentru că s-au eliminat din dosar interceptările SRI. Dincolo de Popoviciu, mai sunt câteva nume. E un domn Roman care a făcut închisoare trei ani pentru fapte de violenţă și agresiune extrem de gravă. Tăieturi, săbii, pistoale, arme. A făcut închisoare, a fost eliberat și l-a pus PNL pe listă. Mai încolo pe listă se găsește o doamnă, care în perioada în care era primar la Periam a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă de fonduri europene”, a spus Simonis.

Despre candidații USR PLUS, Simonis spune că ”la Cenad este fost membru PSD, care are adeziune încă la partid și o pot prezenta public. Mai grav, la Cărpiniș au un domn, se numește Pădurariu Alexandru Florin care a fost condamnat la închisoare pentru fapte cu agresiune sexuală. Am documentul, certificatul dânsului, iar USR ne spune că vine cu oameni noi. La Primăria Timişoara au un om care nu lucrează niciunde dar cheltuiește milioane de euro în campania de la locale, el fiind șomer. Așa mulți bani cum a băgat USR în Timiș și în această campanie nu a băgat nimeni niciodată.”

PSD Timiș a lansat astăzi programul de guvernare locală pentru următorii patru ani.

O spun din nou, Timişul are nevoie de continuitate la consiliul judetean. Vreau să ofer, la fel ca până acum, toată experienţa mea administrativă ca toate proiectele începute să fie finalizate. Sunt hotărât să fac administraţie de top încă patru ani la conducerea Consiliului Judeţean Timiş. Am intrat în luptă să câştig, de aceea sunt mândru că Timişul merge cu Dobra”, a spus Călin Dobra.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/