Silviu Hurduzeu salută performanța naționalei României

silviu hurduzeu la euro 2024
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Deputatul PSD e convins că ai noștri au luptat și s-au dăruit făcând tot ce le-a stat în putință.

A urmărit meciul cu Olanda la Slatina Timiș, alături de localnicii care au sărbătorit zilele comunei. Hurduzeu a răspuns astfel invitației primarului Gheorghe Roma de a fi alături de națională împreună cu locuitorii comunei. „Simplul fapt că putem privi cu optimism înainte este o dovadă a progresului făcut de această generaţie. Bucuria adusă unei ţări întregi de echipa naţională la campionatul european nu are cum să fie ştearsă”, a scris Hurduzeu după meciul pierdut de ai noștri în fața Olandei.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În opinia sa, avem cu toții motive să fim bucuroși pentru ce a realizat echipa şi să privim înainte cu optimism pentru că această generație poate creşte. De altfel, Hurduzeu a urmărit pe viu meciul naționale cu Slovacia, atunci când ai noștri au reușit calificarea în optimi. Reamintim că România a câștigat grupa de la Euro 2024 și s-a calificat mai departe pentru a doua oară în istoria participărilor la turneul final. Această performanță a mai fost reușită doar de generația de aur.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/