Silviu Hurduzeu militează din nou pentru finalizarea investițiilor în hidrocentrale

hidrocentrala hurduzeu

Deputatul Silviu Hurduzeu atrage din nou atenția asupra necesității de a urgenta finalizarea investițiilor în hidrocentralele din țară.

Deputatul cărășean Silviu Hurduzeu reiterează subiectul hidrocentralelor nefinalizate din România. În total este vorba despre 11 astfel de construcții aflate în diferite stadii.

„Vom depune în regim de urgență, în corelare cu decizia Curții Constituționale a României, proiectul privind finalizare lucrărilor. România are nevoie de această lege, e o crimă economică abandonarea unor hidrocentrale aproape gata terminate, în condițiile actualei crize energetice.”, spune parlamentarul social-democrat.

Hurduzeu spune că șantierele celor 11 hidrocentrale vor rămâne blocate în continuare din vina USR, care a ignorat interesul vital al țării și a băgat bețe-n roate, prin contestarea proiectului la CCR.

„7 luni a pierdut România din cauza USR, iar regretele pentru atitudinea teribilist-iresponsabilă, manifestate public de unii exponenți ai săi, sunt ipocrit-inutile!”, mai spune deputatul cărășean.

CITEȘTE ȘI: Hidrocentralele abandonate vor fi puse în funcțiune!