Silviu Hurduzeu îl apostrofează pe Iulian Bulai: „Nu este o concurență între cascadele din România”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Deputatul Iulian Bulai a reușit din nou să stârnească revolta după ce a ironizat prăbușirea cascadei Bigăr. Silviu Hurduzeu susține că „acest geniu al politicii” intră de fapt în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă.

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a avut o reacție total deplasată după ce a văzut că o Românie întreagă deplânge prăbușirea cascadei Bigăr. Parlamentarul de Neamț a ținut să le precizeze internauților că există și alte zone care merită atenția turiștilor, cu obiective nemodificate în Photoshop. „Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamț, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeți, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbușească. Este durabilă, autentică și minimalistă. Vă așteptăm cu drag și multă răbdare. P.S.: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”.

La vederea postării, deputatul Silviu Hurduzeu a exclamat: „Iulian Bulai recidivează!”. Parlamentarul PSD spune că a sperat ca limita habarnismului să fi fost atinsă de Vlad Voiculescu, însă Bulai i-a depășit așteptările. „Spre culmile superficialității, tupeului și ale ignoranței tinde deputatul-Rezist, Iulian Bulai, acest geniu al politicii, care la vârsta de numai 2 ani și jumătate avea discuții cu mama despre mineriade”, spune Silviu Hurduzeu.

1000x100 casa brutarului

Social-democratul cărășean îl anunță pe Iulian Bulai că românii încep să se sature de joaca de-a politicienii. „Nu este o concurență între cascadele din România, dacă înțelegeți ce vreau să spun! Sunt locuri frumoase în țara asta și corect ar fi să ne mândrim cu toate! Poate n-o fi apărut Cascada Bigăr pe cărțile poștale, dar dumneavoastră sigur veți apărea în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă!”, i-a mai transmis Silviu Hurduzeu deputatului care a mai fost arătat cu degetul de nenumărate ori până acum din cauza postărilor sale pe Facebook.

expres banat 1000x100 (2)