Silviu Hurduzeu demontează adevărurile celor de la USR după ce un deputat a părăsit Uniunea și a plecat direct la PNL

Tensiunile din USR și plecarea lui Dacian Cioloș au dus la tot mai multe schimbări. Cea mai recentă a fost făcută de un deputat al Uniunii, care nu doar că a demisionat din USR, dar a și făcut pasul spre PNL. Ocazie perfectă pentru Silviu Hurduzeu să demonteze încă un „mit”.

Oana Marciana Ozmen, deputat USR, a plecat spre PNL, declarând că nu poate rămâne într-o construcţie politică fără o strategie şi o viziune de viitor. Această demisie și mai ales pasul făcut de Ozmen spre PNL l-au făcut pe Silviu Hurduzeu să îi apostrofeze pe cei din Uniunea Salvați România.

„Toate promisiunile populiste ale USR privind schimbarea clasei politice și introducerea politicienilor de tip nou se dovedesc pe rând a fi niște minciuni gogonate. Promiteau respect pentru banul public, dar au dat cea mai mare gaură la buget prin achiziții supradimensionate de vaccinuri. Promiteau transparență în administrație, iar acum primarul-fanion al USR, Clotilde Armand, este în coada clasamentului la transparență. Și iată că și mitul că cei de la USR nu sunt traseiști se dovedește a fi o mare minciună.”, este mesajul deputatului PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/