Silicoane la spitalul din Reşiţa, propunere în Consiliul Judeţean!

În sedinţa Consiliului Judeţean de astăzi, fostul parlamentar Haralambie Cotarcea i-a cerut directorului de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița să înființeze în orașul de pe Bârzava o secție de chirurgie plastică și reparatorie. Asta pentru că, aleșii se gândesc la pacienții care bat drumurile până la Timișoara sau chiar până în Ungaria ca să își repare defectele fizice sau să își îmbunătățească aspectul.

Pe ordinea de zi a consilierilor județeni s-a aflat un proiect de hotărâre referior la înființarea a patru linii noi de urgență la: ortopedie, neurologie, psihiatrie și cardiologie. Astfel că, alesul județean PD-L Haralambie Cotarcea s-a gândit imediat și la chirurgia  plastică și reparatorie și a făcut o intervenție în plen. „Domnule Secășan, dar o linie de chirurgie plastică nu putem deschide la Reșița? Oamenii bat drumurile la Timișoara pentru operații de acest fel”, a spus consilierul județean PD-L, Haralambie Cotarcea.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Replica directorului de la Spitalul Județean Reșița nu a întârziat să apară. „În primul rând, spitalul de la Reșița este unul de urgență, el nu prevede o astfel de secție. Ca să o înființăm, este nevoie de schimbarea întregii structuri a unității. Acest lucru ar fi posibil, însă doar dacă vom găsi un medic specialist care să dorească să vină aici”, a spus directorul SJU Reșița Dumitru Secășan.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/