Și pompierii luptă pentru medalii! Bronz pentru ISU Caraș-Severin

sorin craioveanu isu

Pompierii dovedesc că sunt pricepuți nu doar în lupta cu focul, ci și în sporturile de contact. Reprezentantul Detașamentului de Pompieri Reșița s-a întors cu bronz de la Campionatul de Judo al MAI.

În perioada 14 – 17 martie, orașul Călimănești a găzduit etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au participat peste 100 de reprezentanți ai tuturor armelor MAI.

Locotenentul Sorin Craioveanu – locțiitor comandant detașament la Detașamentul de Pompieri Reșița – a reușit să obțină medalia de bronz la individual, după ce a luptat la categoria +100 kg, grupa de vârstă -35. Reușita reșițeanului, alături de reușitele celorlalți pompieri din țară, a contribuit la clasarea pe locul II a lotului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

lot lupte igsu

„Ne mândrim cu rezultatul colegului nostru, care face cinste Asociației Sportive NERA, asociația personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Semenic» al județului Caraș-Severin din care face parte și o reprezintă cu profesionalism.”, transmit colegii lui Sorin Craioveanu.