Și la Caransebeș se pot atrage fonduri europene. Rareș Bogdan alături de Andra Pleșa

Rareș Bogdan, șeful delegației României în grupul parlamentar al Partidului Popular European, a fost prezent astăzi la Caransebeș pentru a o susține pe Andra Pleșa, candidatul PNL la alegerile locale și a le spune oamenilor că și Caransebeșul poate atrage fonduri europene.

Rareș Bogdan a fost prezent în piața Gugulanilor și a salutat oamenii pe centrul municipiului, însoțit de delegația liberală, după care într-un cadru privat s-a întâlnit cu pensionarii liberali, de la ora 12.00, cât și cu mediul de afaceri  de la ora 15.30. Europarlamentarul a vorbit participanților despre reușitele Guvernului Orban în timpul scurt și în vreme de pandemie. Printre acestea se numără majorarea reală a pensiilor cu 14%:

Guvernul liberal a reușit să dea 14% mărire de pensii, este cea mai mare mărire de pensii care s-a dat și asta nu înseamnă că celelalte 26 de procente din mărirea votată de Guvern nu se va da…, se va da și aceasta pe măsura posibilităților bugetare pentru că nu putem să aruncăm țara în criză și nu putem să fim inconștienți, dar dacă cei din PSD ar fi dorit să dea atunci când au votat legea, ar fi dat a doua zi, dar nu au dat…, noi în toată această perioadă complicată am reușit totuși să mărim pensiile cu acești 14% și imediat ce va permite bugetul vă asigur că nu ne vom da în lături”, a menționat Rareș Bogdan.

Alături de Andra Pleșa candidatul la funcția de primar al Caransebeșului și de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela europarlamentarul Rareș Bogdan  a vorbit despre dezvoltarea comunității, despre oraș și oameni, despre proiecte și inovație, despre dezvoltare și viziune.

Eu, așa cum sunt: tânără, dar nu la început de drum, fiică a Caransebeșului, manager și consilier local. Am crescut cu convingerea că menirea mea este să fiu alături de oameni și de orașul meu. În 27 septembrie, dragi caransebeșeni, alegeți cu sufletul”, a menționat Andra Pleșa.

(E)