Seri duhovnicești pentru comunitatea rurală din Timiș. Conferințe despre religie și cultură

afiș serile duhovnicesti
Cuib de vise 1000x100

Parohia Ortodoxă din localitatea Periam organizează în zilele de 15, 20 și 22 octombrie cea de-a treia ediție a evenimentului „Serile Duhovnicești”. Cu ajutorul personalităților prezente, organizatorii vor să creeze o punte între religie și cultură.

Prima conferință este programată în 15 octombrie, de la ora 17 și este susținută de preotul Constantin Jinga. Urmează un dialog, în 20 octombrie, de la ora 17, între scriitorul Mihail Neamțu și conferențiarul Claudiu T. Arieșan – „Hristos în secolul vitezei”. Iar în 22 octombrie, tot de la ora 17, este programată conferința „De ce trebuie să-L iubesc pe Hristos? Ne răspunde Noul Testament?” susținută de preotul Stelian Tofană.

În cadrul aceluiași eveniment se vor desfășura și acțiuni dedicate copiilor în localitățile Periam, Teremia Mare, Beba Veche și Jimbolia. Acestea sunt menite să promoveze cititul de plăcere și să dezvolte aptitudini de comunicare.

publicitate si promovare in ziar

Toate evenimentele se vor desfășura la Biserica Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Periam (str. Mureșului, nr. 2).

Proiectul „Serile Duhovnicești”, ediția a treia, este finanțat de Consiliul Județean Timiș prin intermediul Programului de finanțare nerambursabilă „TimCultura”.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01