Sepsi 1.67, CFR Cluj 1.55, Cukaricki 1.62 și Steaua Roșie 1.30 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

fotbal:cfr cluj universitatea craiova, supercupa romaniei (10.07.2021)

Pentru această zi de vineri, v-am pregătit câte două partide din primele ligi ale României și Serbiei. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei❗❗❗

Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clincei (ora 18:30) cota 1.67

După ce sezonul trecut au depășit așteptările tuturor, Sepsi și-a propus public campionatul pentru ediția 2021/2022 a ligii 1. În prima etapă a acestui sezon, trupa lui Leo Grozavu întâlnește o altă surpriză a sezonului trecut, Academica Clinceni. Trupa lui Ilie Poenaru a pierdut foarte mulți jucători cu experiență în această pauză de vară și pornește outsider contra lui Sepsi.

CFR Cluj – U Craiova 1948 (ora 21:30) cota 1.55

Șumudică și echipa sa pornesc astăzi de la 21:30 drumul către cel de-al cincelea titlu de campioni consecutiv. Între 2004 și 2010, până să fie retrogradată Craiova lui Mititelu, am avut de fiecare dată parte de partide frumoase între cele două formații. Necunoscuta duelului din această seară va fi evident echipa lui Adrian Mutu, deoarece pe CFR i-am vazut și sezoanele anterioare, ba chiar și în două partide oficiale cu Șumudică pe bancă din acest sezon, însă pe craioveni doar în ligile inferioare în ultimele sezoane și nu stim la ce să ne așteptăm la contactul cu liga 1 după o atât de mare pauză.

Cukaricki – Vozdovac (ora 18:55) cota 1.62

Cukaricki vine după un sezon excelent, în care a reușit să termine sub cele două mari puteri ale Serbiei, Steaua Roșie și Partizan. În afara luptei interne pentru campionat și cupă aceștia urmăresc și accederea în grupele noii competiții europene, UEFA Conference League, însă până atunci vor cele trei puncta în partida de astăzi contra celor de la Vozdovac, care vin după un sezon modest în care s-au salvat de la retrogradare în ultima etapă.

Steaua Roșie – Vojvodina (ora 21:00) cota 1.30

Precum CFR în competiția noastră internă, și Steaua Roșie debutează în noul sezon al Super Ligii Sârbe cu gandul la cel de-al cincelea titlu de campioni consecutiv. Steaua Roșie întâlnește pe Vojvodina în această primă etapă a noul sezon și putem spune că este una dintre victimele sale preferate, aceștia având în ultimele 13 partide, 13 victorii contra Vojvodinei.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.