Senatorul Torma ia Parlamentul la bani mărunți! Vrea legi corecte pentru oamenii de afaceri!

senator torma adrian
untitled design set 970x90 px

Coproprietar al celei mai importante companii cu capital privat din Caraș-Severin, senatorul PSD Adrian Torma a identificat destule hibe ale cadrului legislativ care pun piedici în loc să ajute mediul de afaceri.

Fostul primar al orașului Moldova Nouă nu se aștepta să ajungă în Parlamentul României în ultimul an de mandat, imediat după decizia controversată prin care i-a fost anulat mandatul de edil-șef întorcându-se la afaceri. „Viața ne oferă tot felul de surprize. Eu sper ca poziția de senator să fie și cu beneficii. Întotdeauna, fie că a fost mediul privat, fie că am fost în cadrul Primăriei Moldova Nouă ca primar, sau acum, ca senator, cea mai mare temere a mea a fost dacă pot să îmi urmăresc și îndeplinesc obiectivele pe care eu mi le-am pus și care, în general, sunt mai mari decât așteptările celor cu care eu colaborez. E o chestie de competitivitate pe care eu am avut-o din copilărie. Sunt în această poziție onorantă de senator și, într-adevăr, am cu fratele meu o afacere pe care au construit-o părinții noștri. Acum este condusă de o echipă de manageri în frunte cu fratele meu, Alin. Aduce și bucurie și mândrie județului Caraș-Severin pentru că am reușit să ne extindem mult în afară județului Caraș-Severin.”, a spus parlamentarul la Express Live.

Torma privește accederea sa neașteptată în Senatul României ca pe o recompensă după ce, spune el, i s-a făcut acea nedreptate în urma alegerilor din 2020 de la Moldova Nouă, pe care le câștigase. Deși e vorba despre un sfert de mandat, senatorul cărășean intenționează să pună în discuție la nivel de Parlament câteva teme extrem de importante pentru Clisurii Dunării, pentru orașul Moldova Nouă, în special, și pentru județul Caraș-Severin, în general. Portul, un nou pod peste Dunăre sunt doar câteva dintre subiectele de pe lista scurtă a lui Adrian Torma.

„Eu am avut foarte multe de învățat de la domnul Mocioalcă, din experiența lui și din expertiza lui acumulate în zeci de ani de politică. Eu am preluat de la dumnealui imediat și locul în Comisia de Apărare, dar eu vin din mediul privat și, în același timp, și din administrația publică. Înțeleg ce e nevoie pentru cei care lucrează în administrația publică, Iar ca și om de afaceri am trecut în ultimii 30 de ani prin foarte multe schimbări de legislație, care de foarte multe ori au creat lucruri pozitive, stări pozitive pentru companii, dar de alte multe ori au creat disconfort. Acolo m-aș bucura să pot să intervin. Eu am obiectivele mele, aceasta este zona în care aș vrea să pot să știu că am pus și eu o cărămidă la temelia unei noi legi sau un amendament la o lege existentă.”, a mai declarat senatorul Torma pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/