Senatorul Torma, candidatul PSD pentru Primăria Moldova Nouă!

torma adrian, senator psd, candidat pentru primaria moldova noua
untitled design set 970x90 px

Adrian Torma a fost anunțat de PSD candidat pentru primăria orașului dunărean la câteva zile după ce a depus jurământul în Parlamentul României, în calitate de senator!

Silviu Hurduzeu, președintele social-democraților din Caraș-Severin, a dezvăluit la Express Live că Adrian Torma își dorește să revină în fotoliul de primar al orașului Moldova Nouă, chiar dacă astăzi are un loc confortabil în Senatul României, loc pe care i l-a lăsat Ion Mocioalcă, plecat în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi. PSD va face un sondaj de opinie în Clisura Dunării, dar lucrurile sunt deja cât se poate de clare.

„Adi Torma va fi candidatul PSD-ului la Moldova Nouă. Nu-l retrogradăm! Nu e retrogradare să fii primarul orașului tău. Să știți că e mult schimbat Adi Torma! Am avut multe discuții cu el în care mi-a spus că s-a schimbat și că s-a liniștit. Am fost când a depus jurământul, a avut emoții, o să vedeți că e un alt Adi Torma! Deși… cred că prea mult și prea dintr-odată. Discuțiile legate însă de Primăria Moldova Nouă sunt de mult timp. Nu apucă într-un an să se învețe atât de mult cu Parlamentul României încât să nu mai vrea la primărie.”, a anunțat Hurduzeu.

Acest mandat de senator, fie el și incomplet, spune liderul pesedist, e ca o compensație pentru Adrian Torma, după ce acesta a pierdut Primăria Moldova Nouă în urma unui imens scandal electoral. „O să facem sondaj și, dacă el va fi cel mai bine cotat, atunci va fi candidatul PSD. El a câștigat alegerile și în 2020. Până la urmă, ceea ce s-a întâmplat acum e o reparație pentru ceea ce i s-a întâmplat lui după ce a câștigat alegerile. Și cred că Adi Torma, chiar dacă o să-i placă în acest an la București, o să își dorească să fie aproape de familie. Nu cred că dacă ar fi să aleagă între cele două funcții, ar da funcția de primar pe cea de senator.”, a mai spus președintele PSD Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/