Senatorul Chisăliță, contracandidatul lui Nelu Popa pentru Primăria Reșița!

E pus sub acuzare de DNA, dar chiar și așa se bucură de aprecierea și încrederea tuturor colegilor săi, astfel că are cele mai mari șanse să intre în competiție cu primarul liberal al Reșiței. 

Prezența în fața procurorilor anticorupție nu a schimbat mare lucru pentru senatorul PSD Ionuț Chisăliță, acesta promițând că-și va dovedi nevinovăția în instanță. În plus, niciun alt social-democrat cărășean nu stă mai bine în momentul de față în preferințele electoratului. „Am hotărât împreună cu colegii mei din conducerea județului să mergem cu primarii în funcție la alegerile locale, pentru că sunt oameni care și-au făcut foarte bine treaba. Cetățenii ne vor spune pe cine își doresc ei în fruntea comunității, la fel vom face și în orașele mari, și la nivel de județ, oamenii ne vor spune ce gândesc despre noi. În urma sondajului vom vedea exact ce hotărâm. N-am discutat încă pe cine măsurăm la Reșița, dar sunt sigură că vor fi trei sau patru  nume în sondaj, la fel și la Caransebeș”, a spus Luminița Jivan, șefa PSD Caraș-Severin, pentru expressdebanat.ro.

Liderul PSD Reșița, Ionuț Chisăliță, e varianta cel mai des vehiculată pentru o viitoare candidatură. La fel dă de înțeles și Luminița Jivan: „Poate fi o variantă senatorul Chisăliță. Este un om care se bucură de foarte multă credibilitate, un om care a mai fost deputat, un om care a făcut multe lucruri, cunoaște foarte multă lume în Reșița și îl apreciază foarte multă lume. Să știți că toți medicii care au venit lângă el sau profesorii tineri n-au venit cu forța. Nu folosim alte organe să aducem oamenii lângă noi. Viceprimarul Gabi Duruț și Mirel Sabo, liderul Grupului PSD din Consiliul Local Reșița, sunt tineri foarte, dar sunt obișnuiți cu administrația publică, sunt tineri care cunosc oamenii foarte bine în Reșița, oameni foarte cunoscuți și da, sunt nume care se vor regăsi în mod sigur în sondajul de opinie”.