Semnat de Inspectorat! Directori noi, numiți prin detașare în unitățile de învățământ din Lugoj

Structura de conducere a unor școli din Lugoj va suferi modificări în noul an școlar, după ce Inspectoratul Școlar Județean Timiș a numit noi directori la opt unități de învățământ din municipiu.

Se schimbă conducerea pentru mai multe unități de învățământ din județul Timiș. Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Timiș a avizat numirea, începând cu data de 1 septembrie 2022, a 117 cadre didactice în funcția de director și director adjunct, prin detașare în interesul învățământului. Este vorba despre 77 de noi directori și 40 de directori adjuncți.

Anul școlar 2022-2023 aduce câteva schimbări și la Lugoj. Lista unităților din municipiu cu noi directori numiți prin detașare în interesul învățământului cuprinde Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4, director Teodora Vodă; Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5, director Maricela Nina Mocanu; Clubul Sportiv Școlar, director Simion Moatăr; Școala Gimnazială Nr. 12 Măguri, director Sorin Daniel Faur;  Școala Gimnazială Nr. 2, director adjunct Ionuț Mioc; Școala Gimnazială Nr. 4, director adjunct Cristian Teofil Indricău; Școala Gimnazială „Eftimie Murgu”, director adjunct Andrea Iulia Madaras; Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, director adjunct Cristina Camelia Reiner, director adjunct.

Detașările cadrelor didactice în interesul învățământului în funcții de conducere se efectuează pe durată determinată, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar, însă mandatele pot fi prelungite de către inspectorul școlar general, dacă postul nu a fost ocupat prin concurs de un alt candidat.

upt 1000x100