Seminar de informare pentru protecția consumatorilor și siguranța alimentelor, organizat de CCIAT

po 1000x100px (3)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub egida Instituției Prefectului Timiș, în colaborare cu Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor organizează în 5 mai, de la ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT – Sala Banat, un seminar de informare cu privire la noutăți legislative și reglementări în vigoare cu impact asupra activității agenților economici, cu precădere a celor din industria HoReCa.

Tematica abordată vizează proceduri, contravenții și sancțiuni în domeniul protecției consumatorilor, dar și legislația care reglementează controalele oficiale în domeniul siguranței alimentelor.

Tematicile vor fi susținute de Mihai-Alin Gubandru, comisar șef adjunct și Niculina Mircea, comisar superior din cadrul CJPC Timiș; Flavius Nicoară, director executiv și Corina Pădurariu, consilier SCAIEI (autorizări, activități import-export) din cadrul DSVSA Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Seminarul se desfășoară într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Participarea este gratuită pentru membrii CCIAT.

banner 970 x 250