Semaforizare inteligentă, pe DN 6, la Mehadia!

dn 6

Cu bani europeni, Primăria Mehadia va monta un sistem inteligent de semaforizare, în vederea creșterii siguranței pietonilor care se angajează în traversarea drumului național pe care săptămânal au loc accidente rutiere.

Administrația locală din Mehadia a reușit să obțină, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, puțin peste 145.000 de lei pentru implementarea proiectului: „Dezvoltarea infrastructurii ITS prin amplasarea unui semafor în comuna Mehadia”. O investiție extrem de necesară, susține primarul Grigore Bardac, în contextul traficului infernal de pe DN 6.

„Ne-a fost aprobat proiectul depus pe PNRR – Componenta Fondul local, pentru montarea unui semafor digitalizat, cu avertizoare luminoase, înainte și după el, care să aducă la cunoștința șoferilor că urmează o trecere de pietoni și că trebuie să reducă viteza. Ne-am dorit să facem această investiție pentru a creștere siguranța pietonilor care traversează DN 6, în special a copiilor care trebuie să ajungă la școală, iar pe acest drum traficul este îngrozitor, atât numeric, cât și în ceea ce privește viteza cu care se circulă și care ne pune viața în pericol. Semaforul va fi acționat digital de către cei care doresc să traverseze.”, ne-a declarat primarul Grigore Bardac.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

FOTO ARHIVĂ: DN 6

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/