Selecționerul Christoph Daum e cu ochii pe reșițeanul Cosmin Moți

Noul selecționer al naționalei de fotbal a României, germanul Christoph Daum, s-a apucat deja de treabă. După ce ieri s-a reîntâlnit cu fostul său elev de la Școala de Antrenori de la Koln, cărășeanul Dorinel Munteanu, astăzi va trece Dunărea în Bulgaria și îl va urmări la lucru pe reșițeanul Cosmin Moți, în preliminariile Ligii Campionilor.

Cosmin Moți s-a aflat în lotul României pentru Campionatul European, dar nu a bifat niciun minut în cele trei meciuri disputate de tricolori în Franța. Reșițeanul începe astăzi al cincilea sezon la campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, și speră să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor. Ludogoreț joacă în această seară, de la ora 19:30, în preliminariile celei mai importante competiții de club din Europa, contra echipei Mladost Podgorica, din Muntenegru.
Noul selecționer al României are ocazia de a urmări la lucru trei jucători români, pe lângă fundașul reșițean Cosmin Moți în lotul lui Ludogoreț fiind și mijlocașul Andrei Prepeliță și atacantul Claudiu Keșeru.

Foto: www.uefa.com