Seiful burduşit cu bani a intrat în pământ!

Petru Lupşac aşteaptă de mai bine de o lună ca poliţiştii să dea de urma seifului de o tonă în care se aflau sumele de 370.000 Euro şi 160.000 lei.

Spectaculosul furt al seifului metalic dispărut la finele lunii februarie din casa fostului şef al Finanţelor Publice din Oţelu Roşu rămâne deocamdată un caz nerezolvat. Chiar dacă oamenii legii au audiat mai mulţi suspecţi, iar pe unii i-au testat chiar şi la poligraf, nimeni nu a reuşit să dea de urma seifului. „Cercetările în cauză continuă”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin.

Interesant este şi modul în care s-a soluţionat plângerea depusă de tânărul Romeo Mitruţ. Acesta îl acuzase pe Petru Lupşac că l-ar fi sechestrat, bătut şi ameninţat cu o armă de foc, undeva pe un câmp, la o casă părăsită. După ce i-a condus pe anchetatori la faţa locului, Mitruţ şi-a retras în mod inexplicabil plângerea, ridicând astfel mai multe semne de întrebare. Deocamdată, în jurul acestui caz se fac tot felul de speculaţii, dar seiful pare să fi fost înghiţit de pământ.