Șeful PSD Reșița dezvăluie: Nelu Popa l-a făcut senator pe Ionuț Chisăliță!

Ioan Crina i-a întins mâna primarului Nelu Popa imediat după ce a pierdut alegerile locale și i-a propus să accepte un viceprimar PSD! Pentru a avea liniște în Consiliul Local!

Liberalii au respins propunerea venită din partea lui Ioan Crina, au bătut palma cu Partidul Verde și l-au uns viceprimar pe Vasile Paul. Social-democrații au jucat însă tare, au trântit mai multe proiecte ale primarului Popa și, într-un final, au obținut ce-au vrut: un post din cele două de viceprimar. Numai că funcția nu i-a revenit celui pe care și-l dorea Ioan Crina. „Atunci când am pierdut alegerile, i-am spus lui Nelu Popa că în Primărie este totul în regulă și i-am făcut o propunere, să pună un primar de la PSD că e în interesul tuturor. Și al PSD-ului, că are un segment din administrație, și al PNL-ului, că poate să își ducă la capăt proiectele. Nelu Popa poate confirma. Discuția a avut loc, nu era vorba despre actualul viceprimar, ci despre Ionuț Chisăliță, i-am și spus numele, i-am spus pe cine dorim noi, eu plecând în Consiliul Județean. Noi nu am dus o luptă la baionetă, liberalii au înțeles greșit lucrurile astea, cum trebuie să abordeze opoziția. Au considerat că dacă vin pe poziție de forță pot să facă orice”, a dezvăluit Ioan Crina pentru Express de Banat.

Ioan Crina a fost arătat cu degetul de către primarul Nelu Popa și consilierii locali liberali după fiecare proiect pe care consilierii PSD au refuzat să-l voteze, pe motiv că el ar influența opțiunile de vot ale aleșilor social-democrați. Lucru pe care în mare îl și recunoaște: „Asta face parte din viața de partid, la fel facem și la Consiliul Județean, dar fiind din tot județul, ne întâlnim înainte de ședință. Eu sunt președinte la Reșița, am pretenția că sunt și eu o persoană avizată, știu ce se întâmplă în administrația publică și discutăm. Datoria mea este să le explic, eu am o experiență, sunt consilier din 2000, chiar știu ce se întâmplă în administrația publică locală sau județeană. Am datoria să le spun ce este acolo, ce se poate întâmpla, cum văd lucrurile, discutăm și hotărâm împreună. Dacă sunt hotărâri care au o oarecare orientare politică, ceva care ține de programul nostru politic, pot duce hotărârea în birou și acolo să votăm. Dar nu să le impun!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/