Șeful jandarmilor cărășeni pleacă la București!

Alexandru Tobă, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, este de astăzi adjunct al inspectorului general, astfel că va pleca la București pentru a-și exercita atribuțiile ce-i revin prin noua funcție.

Bogdan Enescu a fost schimbat din funcția de inspector general, după ce i-a expirat ieri împuternicirea, atribuțiile fiind preluate de colonelul Alin Mastan, prim adjunct al Directorului General al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. S-au produs și alte schimbări în funcțiile esențiale ale Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Totul, prin ordinul emis de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

În funcția de prim-adjunct al inspectorului general și șef al Statului Major a fost împuternicit colonelul Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din I.G.J.R.

leader board 728 x 90 px

Adjunct al lui Alin Mastan pe probleme de logistică devine de astăzi colonelul Alexandru Tobă, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Reșițeanul Alexandru Tobă a preluat conducerea IJJ Caraș-Severin în vara anului 2018, din postura de adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. În anii 2004-2005 a făcut parte din cadrul Detaşamentului Internaţional al Jandarmeriei Române de Menţinere a Păcii în Kosovo, sub egida ONU.

Adjunct pe probleme de resurse umane și pregătire rămâne colonelul Marian Brâncoveanu.