Șef nou la Poliția Locală Caransebeș, subordonată direct primarului Felix Borcean. „Nu vor mai exista alți șefi decât cel ales de mine!“

Noul șef al Poliției Locale Caransebeș este Manole Dumbravă. Primarul Felix Borcean l-a desemnat pe acesta pentru a eficientiza activitatea Poliției Locale, care, în opinia sa, a lăsat de dorit în ultima perioadă.

Un alt aspect deosebit de important este trecerea Poliției Locale, organizată până acum ca instituţie publică de interes local cu personalitate juridică, în subordinea Primăriei Caransebeș. Prin această măsură se mai reduce din bugetul de cheltuieli salariale, prin simplul fapt că nu mai există compartiment separat juridic sau de contabilitate. Şi, poate ceea ce este cel mai important, toate acțiunile polițiștilor locali vor fi verificate și supervizate de către primarul Felix Borcean.

„Am avut o discuție cu noul șef al Poliției Locale, Manole Dumbravă, și cu majoritatea lucrătorilor din Poliția Locală. Le-am spus că și în ceea ce mă privește am o responsabilitate mai mare, fiind un compartiment în subordinea directă a Primăriei, a primarului. Le-au fost prezentate noile condiții pe care noul șef le va impune, condiții bazate pe corectitudine, loialitate, muncă corectă împărțită în mod egal pentru fiecare, nu vor mai exista alți șefi decât cel ales de mine. Toți lucrătorii Poliției Locale vor trebui să îmbrace uniformă și toți prin rotație, fără nici o excepție, vor executa serviciile care le sunt atribuite. Până acum erau mici șefi, șefi de birou, mă rog, vreau aceste aspecte să le lămurim de la început și să văd rezultate”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Noul director, Manole Dumbravă, ne-a declarat că intenționează să schimbe imaginea polițistului local în raport cu cetățeanul și în slujba acestuia. „Pentru început voi lucra la fișa postului polițistului local, la refacerea documentației, pentru că acum se schimbă tot, vom intra de la personalitate juridică proprie, sub autoritatea Primăriei, la inventarul Poliției Locale. Sper ca prin acțiunile ce le vom desfășura pe raza municipiului Caransebeș să impunem respectul în rândul cetățenilor și să le putem fi de folos”, ne-a declarat Manole Dumbravă.

Conform spuselor șefului Poliției Locale, la ora actuală Manole Dumbravă are în subordine 24 de polițiști locali, care lucrează la menţinerea ordinii şi liniştii publice și la constatarea contravenţiilor în domeniile prevăzute de lege.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/