Secretu’ din grădină! Atelier de turnat forme de ipsos pentru copii

atelier de turnat forme ipsos
po 1000x100px (3)

Creativitatea, voia bună și comunicarea între copii devin variante perfecte pentru scrierea unor povești despre care nu ai cum să le păstrezi secrete.

O activitate despre care organizatorii spun că le îmbină pe toate este  un atelier de turnat forme… de ipsos.

O astfel de îndeletnicire pentru cei mici a fost gândită de către lugojeanca Mary Corcheş, care invită părinții să-și aducă copiii în zilele de 15 și 16 iulie, între orele 16-18, să dea viață imaginației. Grupele sunt cu număr limitat de copii, 10-15 copii/grupă, începând cu vârsta de cinci ani.

Prețul atelierului este de 25lei/copil. În această sumă intră toate materialele folosite, iar la final se pot lua acasă formele realizate. Pentru a rezerva un loc se poate lăsa mesaj pe pagina de facebook ”Secretu’ din grădină” (https://www.facebook.com/Secretudingradina) cu numele și vârsta copilului, ziua în care se dorește participarea, după care se realizează plata integrală a atelierului.

1000x200 dacus 02

În caz de vreme nefavorabilă, atelierul se va ține așa cum este stabilit, deoarece organizatorii dețin de cort pentru evenimente.

La fașa locului se găsesc de cumpărat băuturi și mâncare, iar pe durata atelierului, părinții pot aștepta liniștiți în zona de relaxare.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px