Seara de film american de la Dumbrăvița, un succes. Evenimentul a avut și scop caritabil

Duminică-seara, în cea mai bogată comună din județul Timiș a avut loc o acțiune inedită, Drive-In Movie Night, eveniment care a avut și o importantă componentă caritabilă. Cum noul an școlar bate la ușă, cei care au venit să vadă un film sub cerul senin al primei seri de toamnă au fost invitați și să doneze rechizite pentru elevii nevoiași. Inițiativa a fost a organizației PNL Dumbrăvița.

Mottoul serii a fost „Pe locuri, fiți gata… FII ALTRUIST!”. Seara de film american a fost prima dintr-o serie pe care liberalii organizației din comună, în speță președintele filialei, Sorin Drăgoi, doresc să o promoveze în continuare. Evenimentul a început la ora 20.30, iar filmul proiectat lângă sala polivalentă din comună a fost „Night School”, un film despre importanța educației. Conform organizatorilor, au fost prezente peste 130 de automobile și 400 de persoane. Dumbrăvițenii au fost generoși și au donat un număr impresionant de rechizite.

Pentru cei din PNL, așteptările au fost depășite. „Le mulțumesc tuturor pentru participare și implicare. Am dovedit că se poate da startul și unei ALTFEL de culturi în Dumbrăvița. Împreună facem ca acțiunea să înceapă acum prin schimbare, implicare și dinamism!”, spune președintele filialei, Sorin Drăgoi. Anul viitor, Drăgoi va candida pentru funcția de primar al Dumbrăviței.

Lupta pentru funcția de primar al Dumbrăviței va fi interesantă anul viitor. Actualul edil este Victor Malac, din partea PSD. USR a anunțat că îl va arunca în luptă pe Vasile Bledea.