Se reiau înscrierile la Școala Magnum Dance

scoala magnum dance
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Școala Magnum Dance din Reșița organizează clase noi de cursanți, atât pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, cât și pentru adulți dansatori.

Școala Magnum Dance, cunoscută deja în cele trei orașe unde își desfășoară activitatea – Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu – organizează cursuri de dansuri pentru copii mici și mari, dansuri distractive de societate, dans sportiv și de performanță. În stilurile de dansuri pentru adulți, fie pentru ladies, fie pentru perechi, se regăsesc dansuri de societate, cum ar fi vals, tango, bluezz, disco-fox, cha-cha , samba, rumba, bachata, salsa, kizomba, dar și folclor de diferite naționalități și coregrafii pentru dansul mirilor.

Cursurile de dans pentru copiii mici îmbină disciplina, învățarea și dezvoltarea fiecăruia cu multă distracție și veselie. De asemenea, copiii mai mari învață ce înseamnă munca, pasiunea și rezultatele pe care ni le aduc acestea. Nici adulții nu se lasă mai prejos. Ei dansează săptămânal și învață să se deconecteze de viața cotidiană și să se relaxeze”, spun reprezentanții Școlii Magnum Dance.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Cei care doresc să se lase purtați în pași de dans și să descopere frumusețea acestei arte sunt așteptați să se înscrie la Școala Magnum Dance, la următorul număr de telefon: 0745210421.

FOTO: Facebook Magnum Dance

untitled design set 970x90 px merlin februarie
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/