Se redeschid librăriile Cărturești: „Cititul e singurul virus pe care ne dorim să-l răspândim”

Sunteți pregătiți? Cărturești a anunțat redeschiderea treptată a librăriilor și a creat pentru cititori programe cu acces limitat și măsuri de distanțare precise. Librăria din Piața Operei Timișoara s-a redeschis din 15 mai cu program de luni până duminică, de la 11.00 la 19.00, iar Cărturești Mercy Timișoara se redeschide din 19 mai, cu program de marți până sâmbătă, de la ora 10.00 la 18.00.

Distanța minimă pe care trebuie să o respectați este de 1,5-2 metri, la intrarea în librărie trebuie să vă dezinfectați mâinile, iar masca este obligatorie. Cei de la Cărturești spun că librarii vor sta la îndemâna cititorilor cu toate precauțiile necesare, vă vor oferi măști și dezinfectanți, iar accesul la raft va fi permis, spațiile fiind bine delimitate după normele impuse de autorități.

„Prioritatea noastră este în continuare siguranța librarilor și a tuturor celor care ne trec pragul și sperăm să avem parte de înțelegerea cititorilor. Pasiunea pentru cărți, crezul că lucrurile frumoase au puterea să schimbe lumea ne-au ținut împreună până acum și tot ele ne vor ajuta să continuăm povestea împreună. În aceste două luni ați fost alături de noi cu toate gândurile voastre bune, susținerea și încurajarea și mai ales dorul pe care-l duceți librăriei, spațiilor frumoase și rafturilor pline de cărți. Ne-am bucurat pentru fiecare mesaj în parte și sperăm că vestea redeschiderii să aducă la rândul ei un strop de bucurie în această perioadă plină de greutăți și incertitudine”, transmit cei de la librăriile Cărturești.