Se pregătește un nou marș împotriva avorturilor, pe străzile Timișoarei

marsul pentru viata

La Timișoara are loc un nou „Marș pentru Viață”. În cadrul evenimentului, participanții, care intenționează să parcurgă un traseu pe străzile orașului, vor solicita interzicerea avorturilor. Marșul se va desfășura sâmbătă, 26 martie, fiind organizat de cultele religioase din Timișoara.

Cultele religioase și organizațiile creștine din Timișoara își unesc din nou forțele pentru a organiza „Marșul pentru Viață”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 martie, iar participanții vor mărșălui pe străzile orașului cu pancarte în mână, prin care vor solicita interzicerea avorturilor în România.

Marșul pentru Viață se referă cu adevărat la protecția și salvarea copilașilor nenăscuți de la moartea prin avort, se referă la recunoașterea dreptului la viață a tuturor categoriilor sociale, dar mai cu seamă a celor mai defavorizate și vulnerabile.  Scopul marșurilor pentru viață din lumea întreagă, precum și din România, este schimbarea și îmbunătățirea legilor în sensul protejării vieții nenăscute și a interzicerii avortului”, transmit organizatorii.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Punctul de întâlnire al participanților va fi Parcul „Carmen Sylva”, din zona Bălcescu din Timișoara, începând cu ora 11.30. „Marșul pentru Viață” va fi organizat sâmbătă simultan în mai multe orașe din România.

Organizatorii evenimentului din Timișoara sunt Asociația „Darul Vieții” împreună cu organizațiile creștine și cultele religioase din oraș.

 

banner 970 x 250