Se oprește iarăși apa în Timiș!

sediul din Timisoara al Aquatim
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Lucrări la rețele și spălări vor fi executate în perioada imediat următoare de către societatea Aquatim. Vezi cine va fi afectat!

Joi, 2 martie, între orele 9-15, la intersecția străzilor Batania și Căprioarei se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe străzile Batania, Căprioarei, Pindului, Levănțica, Herodot, Vasile Cârlova, Țibleșului, Grigore Popiți, Constantin Miu-Lerca, Nouă, Apateu, Melodiei și Virgiliu.

Tot pe 2 martie, între orele 9-12, în Săcălaz se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de mentenanță la gospodăria de apă, iar între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Știuca pentru lucrări la forajul de apă.

Pe 2 și 3 martie, în intervalul orar 9-15, în Ohaba-Forgaci se vor spăla bazinul de înmagazinare și rețeaua de distribuție. Pe durata lucrărilor, în prima zi se va întrerupe furnizarea apei, iar a doua zi presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri
de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/