Se oprește apa în mai multe localități din Timiș

Aquatim
explo 1000x200

Lucrări de spălare a rețelelor de distribuție vor fi efectuate în perioada următoare de societatea Aquatim. Prin urmare, apa se va întrerupe temporar.

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, vineri, 5 august, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Jebel, iar luni, 8 august, între orele 9-12, în Livezile și între orele 12-15, în localitatea Dolaț. De asemenea, marți, 9 august, între orele 9-15 se va opri apa în Ciacova.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.  Consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7