Se oprește apa în mai multe localități din județul Timiș. Aquatim lucrează

sediul Aquatim Timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Seria de lucrări, prevăzute în programul Aquatim, continuă de această dată în mai multe localități din județul Timiș, și anume: Victor Vlad Delamarina, Nițchidorf, Pădureni ,Buziaș, Blajova și Vișag.

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, după următorul program: pe 4 octombrie în Victor Vlad Delamarina, pe 4 și 5 octombrie în Nițchidorf, pe 5 octombrie în Pădureni, pe 5 și 6 octombrie în Buziaș, pe 6 octombrie în Blajova și Vișag. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se  recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/