Se modernizează Piața de Gros din Timișoara! Au fost montate becuri led

piata de gros

Investiție importantă la Piața de Gros din Timișoara. Piețe SA a modernizat sistemul de iluminat, fiind montate becuri led. În viitorul apropiat, și Piața Mehala va beneficia de un astfel de proiect.

Piața de Gros din Timișoara beneficiază de un sistem de iluminat perimetral modern. Asta după ce Piețe SA, o societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, a montat becuri led.

Ne dorim să reducem din costurile de administrare, să fim mai eficienți energetic și să asigurăm condiții cât mai bune pentru colaboratorii noștri, producătorii agricoli, persoanele fizice sau juridice cu care lucrăm, dar și pentru agenții economici și prestatorii de servicii. Piața de Gros din Timișoara este prima dintre cele unsprezece pe care le gestionăm și în care investim pentru modernizarea sistemului de iluminat”, a afirmat Mirel Pop, directorul general al Piețe SA.

În urma modernizării sistemului de iluminat din Piața de Gros, societatea a redus consumul la jumătate și a crescut semnificativ calitatea și intensitatea iluminatului.

celtic transilvania 1000x100px

Înaintea investiției, fiecare bec consuma 160 de watts și se obțineau 3 mii de lumeni, în vreme ce acum noile becuri consumă fiecare 80 de watts și se obțin 11 mii de lumeni”, au detaliat reprezentanții societății.

Piața de Gros din Timișoara reprezintă principalul punct de desfacere și sprijin pentru comercianții și producătorii agricoli, pentru întreaga zonă de vest a țării și zona transfrontalieră cu Ungaria și Serbia. În momentul actual există spații dotate pentru ca vânzătorii să își poată desfășura activitatea în condiții de igienă și confort.

Următoarea piață în care se vor face investiții în iluminatul perimetral este Piața de Producători Mehala 2.

banner maxagro