Se lucrează la conductele de apă din Timișoara. Mai multe străzi vor fi afectate!

aquatim 650x450

Societatea Aqautim va întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza lucrărilor ​de conectare a conductelor. Vezi cine va fi afectat!

Marti, 30 mai, între orele 8-16, la intersecția Aleii F.C. Ripensia cu 1 Decembrie 1918 și Intrarea Pădurarilor vor avea loc lucrări de conectare conducte. Se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Aleea F. C. Ripensia, Surorile Martir Caceu, Intrarea Pădurarilor, Bucegi, Carpați, Cărturarilor, precum și la Punctele Termice nr. 50, 56 și Diana și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Constantin Pufan.

Presiunea va fi scăzută pe străzile Eroii de la Tisa, Victor Babeș, Cluj (pe porțiunea 1 Decembrie 1918 – Vasile Pârvan), Vâlcea, Diana și Gladiolelor. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7