Se lasă cu cântece și voie bună! Premieră muzicală pentru copii, la Teatrul de Vest din Reșița

teatrul de vest
po 1000x100px (3)

„Capra cu trei iezi”, una dintre cele mai iubite povești ale copilăriei, va fi pusă în scenă de actorii Teatrului de Vest din Reșița. Spectacolul va avea cântece, dans, multă animație, efecte sonore și efecte luminoase. Premiera este programată sâmbătă și este recomandat ca locurile să fie rezervate din timp.

Teatrul de Vest din Reșița anunță o premieră nouă: spectacolul muzical pentru copii „Capra cu trei iezi”, în regia lui Dan Țopa, scenariu liber – Gabriela Țopa. Spectacolul nu urmărește povestea clasică. Iezii sunt îndrăzneți și curajoși, apare și Ursul care este întotdeauna alături de Capra îngrijorată de dispariția Iedului celui mare, însă Iepurașul și Papagalul animă atmosfera dansând și cântând în ritmuri vesele.

Spectacolul este complet. Are cântece, dans si multă animație, efecte sonore și efecte luminoase. Și pentru că orice poveste are un final fericit, și în povestea aceasta copiii vor înțelege diferența dintre Bine și Rău (răul din lume și răul din noi). „Veniți la teatru și veți vedea cine pe cine păcălește, unde începe Binele și unde se sfârșește Răul.”, anunță reprezentanții Teatrului de Vest.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Coloana sonoră a spectacolului, realizată de compozitorul Radu Mihalache, are tonuri și ritmuri vesele și moderne, refrene pe care copiii cu siguranță le vor fredona alături de personaje. Mișcarea și dansul realizate de coregrafa Rasmina Calbajos oferă privitorului un spectacol muzical complet și plin de antren.

Spectacolul se va juca în premieră sâmbătă, 9 aprilie, de la orele 11.00 și 17.00. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți, iar durata spectacolului este de 50 de minute. Recomandarea este ca rezervările să se facă din timp. Mai multe informații – la numărul de telefon 0771 654 638.

afis capra cu trei iezi

banner 970 x 250