Se închid parcurile, locurile de joacă şi florăriile la Timişoara. Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

În urma şedinţei Comitetului Local Pentru Situaţii de Urgenţă, la Timişoara au fost aprobate noi măsuri în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului. Sunt vizate în primul rând locurile de joacă, parcurile şi florăriile, care se vor închide şi se vor lua măsuri suplimentare de spălare şi dezinfectare a pieţelor şi staţiilor STPT. De asemenea, mijloacele de transport public ale STPT vor fi închise între orele 22.30 şi 4.00.

Noi măsuri în lupta cu temutul coronavirus la Timişoara. Începând de astăzi se închid toate parcurile şi locurile de joacă, se închid toate florăriile, se instituie obligativitatea spălării zilnice cu dezinfectant a tuturor peroanelor şi staţiilor STPT, inclusiv a trotuarelor din jurul acestora, pe o distanţă de minimum 10 metri. De asemenea, se instituie obligativiatea spălării zilnice cu dezinfectant a tuturor pieţelor şi totodată a evitării aglomeraţiei în pieţe prin personal de pază adecvat.

Tot de astăzi se interzice circulaţia mijloacelor de transport public ale STPT între orele 22.30 şi 4.00. Ultima măsură adoptată este obligativitatea dezinfectării zilnice a căilor de acces în blocuri şi în casa scărilor. Se vor dezinfecta balustradele, mânerele încuietorilor geamurilor, inclusiv ale uşilor lifturilor şi butoanele interfoanelor.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Rog timişorenii să înţeleagă aceste măsuri, să le respecte şi insist să spun că de modul în care ne comportăm în această perioadă depinde reuşita noastră în lupta cu acest cumplit virus. Ne este foarte greu tuturor. Trăim cu totul altfel faţă de cum am trăit până la izbucnirea acestei pandemii, dar vom trece şi peste asta. Suntem nevoiţi să închidem toate parcurile, toate locurile de joacă. Luăm toate aceste măsuri de dragul dumneavoastră, din responsabilitate, să vă protejăm. Nu ne este deloc uşor. Este o imagine sinistră pe străzile oraşului aproape pustii. Dar ca să trecem cât mai repede peste această perioadă şi să revenim  la viaţa noastră, trebuie să respectăm cu stricteţe toate aceste norme”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/