Se deschide sezonul petrecerilor la Soho House Reșița. Nu rata cele mai tari evenimente!

directia
1000x100 (1)

Stați aproape de oamenii care împărtășesc cu voi aceeași dorință de a petrece timp de calitate, în locul vostru preferat, Soho House din Reșița și bucurați-vă de o toamnă incendiară! Concerte și evenimente de la care nu trebuie să lipsiți!

Și începem în forță!
Se anunță o toamnă de poveste la cel mai îndrăgit pub din Reșița. Startul petrecerii se dă sâmbătă, 08 octombrie, cu începere de la ora 21.00, în compania prietenilor de la Direcția 5. Un concert de excepție, într-un local select în care au acces doar muzica de calitate, voia bună și oamenii puși pe distracție.
Cu un meniu de 5 stele, shoturi din partea casei, băuturi alese și un ambient rafinat, nu ai cum să nu spui da invitației la dans. Pentru că dacă vorbim despre Direcția 5, vorbim despre un repertoriu extraordinar de bine primit de către public, vorbim de iubire, pace și armonie, într-un cuvânt, acel clasic romantic de care nu te poți lipsi nici atunci când ai trecut de prima tinerețe.
Dacă și tu vrei să te bucuri de o seară magică, alături de Direcția 5, nu trebuie decât să rezervi din timp o masă (0749349476), iar cei de la Soho House să se ocupe de restul detaliilor. Cântă, dansează, vibrează, bucură-te de viață!

directia soho

expressheadergeneral (1)