Se deschide frontiera cu Serbia, pe Bega și pe pista de biciclete

pista biciclete mal bega timisoara serbia

Se va putea ajunge, din Timișoara până în Serbia, pe Canalul Bega și pe pista de biciclete. Se deschide punctul de trecere a frontierei.

Timișenii vor putea trece granița în țara vecină pe bicicletă, dar și cu ambarcațiunile propria, odată pe lună, începând cu acest sfârșit de săptămână, până în octombrie 2024.

Consiliul Județean Timiș a solicitat Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara deschiderea unui punct de frontieră în fiecare ultim weekend al lunii, în perioada martie – octombrie 2024, pe lângă pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega, dar și pe apă pentru traficul cu ambarcațiuni, între Timișoara și Zrenjanin, la frontiera româno – sârbă”, a transmis CJT.

Trecerea frontierei de stat se va face între orele 08:00 – 20:00, pe baza cărții de identitate, cu respectarea reglementărilor în vigoare la condițiile de călătorie a cetățenilor . Cei interesați să petreacă sfârșitul de săptămână la Zrenjanin pot găsi oportunități de cazare și locații de luat masa pe pagina de internet www.visitzrenjanin.com.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aici puteți vedea fiecare final de săptămână când este deschisă frontiera cu Serbia.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/