Se culeg roadele la prima ediție a Expoziției Toamnei, organizat de CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește în perioada 16-18 octombrie prima ediție a Expoziției Toamnei, un eveniment care va aduna mai mulți producători naționali care vor își valorifice roadele toamnei.

„Vom povesti despre pâine, despre cânepă, despre dulceață și magiun, despre vin și multe altele. Dorim ca Centrul Regional de Afaceri să devină pentru trei zile o oază naturală, plină de prospețime și sănătate, în inima orașului.”, transmit cei de la CCIAT.

Cei de la CCIAT se pregătesc pentru un eveniment specific anotimpului, care să schimbe atmosfera de oraș. Comercianții și producătorii vor prezenta produse tradiționale din toate specialitățile culinare – legume, fructe, patiserie, specialități din carne și lapte, produse apicole, vinuri. De la expoziția de toamnă nu vor lipsi specialitățile de toamnă – siropuri, gemuri, dulceața și chiar condimente uscate. Noutatea expoziției se îndreaptă spre zona BIO, cu produse cosmetice organice și, de asemenea, spre meșteri populari, care vor fi prezenți cu țesături naturale și aranjamente florale.

leader board 728 x 90 px

Expoziția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 19.00. Intrarea publicului este liberă.