Se cauză recenzori, în Timișoara. Condițiile cerute de lege

primaria timisoara

Până în 20 februarie, cei interesați să lucreze ca recenzori pentru colectarea datelor Recensământului populaţiei şi locuinţelor din Timișoara se pot înscrie în vederea recrutării. Se va primi 7 lei pentru recenzarea persoanei și 3,5 lei pentru recenzarea locuinței. 

Cei care doresc să fie recenzori trebuie să completeze formularul online. Condițiile pentru selecție sunt: vârstă minimă 18 ani, studii medii absolvite, fără cazier judiciar, cunoștințe de utilizare a unei tablete, abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată, să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare, rezistenţă la stres şi lucru sub presiune.

Vor fi recrutate 50 de persoane, din care jumătate vor avea calitate de recenzori (autorecenzarea asistată), restul fiind personal de rezervă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„După completarea formularului veți fi contactat de către Primăria Timișoara după ce cererile dumneavoastră vor fi analizate împreună cu Institutul Naţional de Statistică. Perioada de auto-recenzare este 14.03 – 15.05.2022. Plata va fi realizată pe baza chestionarelor realizate, în funcție de complexitate: 7 lei pentru secțiunea pentru recenzarea persoanei, 3,5 lei pentru secțiunea pentru recenzarea locuinței.”, a anunțat Primăria Timișoara.

Persoanele salariate care se auto-recenzează online au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecție a acestei metode de recenzare.

Primăria Timișoara a creat un site cu informațiile necesare, care va fi actualizat periodic.

banner 970 x 250