Se caută voluntari pentru a finaliza amenajarea traseului celor 22 de mori de apă din Rudăria

mori

Asociația Acasă în Banat anunță că are nevoie de voluntari pentru a participa la cea de-a treia etapă a proiectului „Hai la Rudăria”, desfășurată la mijlocul acestei luni, în cadrul căreia va fi finalizată amenajarea traseului celor 22 de mori de apă.

Proiectul „Hai la Rudăria!”, inițiat de Asociația Acasă în Banat, se apropie de final. Reprezentanții ONG-ului timișorean anunță că, în perioada 17 – 19 septembrie, are loc cea de-a treia și ultima etapă a proiectului, în cadrul căreia va fi finalizată amenajarea traseului celor 22 de mori de apă din comuna Eftimie Murgu, din județul Caraș-Severin.

Pentru ca proiectul să poată fi dus la bun sfârșit, Asociația Acasă în Banat are însă din nou nevoie de sprijinul voluntarilor. „Mai sunt încă multe de făcut și de aceea facem un nou apel la voluntari să dea o mână de ajutor la reparații, amenajări, ecologizare, montarea de indicatoare și câte și mai câte”, transmit reprezentanții ONG-ului timișorean.

leader board 728 x 90 px

Persoanele care doresc să se implice în proiect se pot înscrie pentru a se implica în proiect AICI, până la data de 13 septembrie.

Proiectul „Hai la Rudăria!” își propune să transforme localitatea din județul Caraș-Severin într-o destinație turistică modernă care să ofere o experiență complexă tuturor turiștilor care ajung aici.