Se caută voluntari! Începe și la Reșița curățenia de primăvară

untitled design set 970x90 px

La Reșița se dă startul acțiunilor de curățenie. Voluntarii care doresc să se alăture inițiativei Primăriei Reșița sunt așteptați sâmbătă, la cele 5 intrări în oraș.

Prima acțiune de salubrizare din cadrul „Campaniei de curățenie – Reșița Curată” 2021 se va desfășura cu sprijinul angajaților societății de salubritate S.C. SUPERCOM S.A., fiind coordonată de Serviciului Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Reșița. Așadar, în data de sâmbătă 27 martie, se va interveni la cele 5 intrări în municipiu dinspre Timișoara, Oravița, Anina, Caransebeș și Cuptoare.

„Campania se desfășoară în perioada 15 martie – 15 mai, în care dorim implicarea cât mai multor persoane pentru igienizarea și înfrumusețarea municipiului Reșița, programul campaniei urmând a fi făcut public în timp real în funcție natura activității și de condițiile specifice acestei perioade”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Voluntarii care doresc să se alăture acțiunilor de igienizare sunt așteptați sâmbătă, la ora 10.00, la intrările în municipiu: Peco Mol la intrare în Câlnic, str. 24 Ianuarie acces spre cimitirul 7, poarta de intrare pe Stadion Valea Domanului, Peco Petrom Calea Caransebeșului, Parcare Restaurant Casa Bănățeană.

untitled design set 970x90 px

Voluntarii vor primi mănuși, saci și tricouri.

În caz de condiții meteo nefavorabile acțiunea se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.