Se caută recenzori în Timișoara. Condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească

oameni pe strada timisoara
Cuib de vise 1000x100

Primăria Municipiului Timișoara deschide înscrierea pe listele de candidați pentru personalul de recensământ. Administrația va încheia contracte de prestări servicii pentru 341 de recenzori pentru colectarea datelor în teren și 17 recenzori șefi pentru monitorizarea și coordonarea colectării datelor. 

Până în data de 15 mai este în desfășurare etapa de autorecenzare/autorecenzare asistată. După, în perioada 16 mai – 17 iulie 2022, recensământul populației și locuințelor se va desfășura prin colectarea datelor de către recenzori în teren, prin interviuri faţă în faţă. Pentru această etapă, primăria încheie contracte pentru 341 de recenzori (pentru colectarea datelor în teren) și 17 recenzori șefi (pentru monitorizarea/coordonarea colectării datelor). Va fi nevoie, de asemenea, de un coordonator la nivel de unitate administrativ-teritorială pentru monitorizarea și coordonarea recensământului.

Recenzorii recrutați vor participa la instruirea organizată de Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului (UJIR), la o dată comunicată ulterior încheierii contractului de prestări servicii. Colectarea datelor și recenzarea prin efectuarea de interviu direct de către recenzor, în teren, se desfășoară în perioada 16.05.2022-17.07.2022, în limitele administrative ale municipiului Timișoara.

pmt recensământ img

publicitate si promovare in ziar

Condițiile pentru cei care doresc să fie recenzori sunt:

  • Vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției – condiție eliminatorie
  • Minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) – condiție eliminatorie
  • Să nu aibă cazier judiciar – condiție eliminatorie
  • Să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete
  • Abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată
  • Capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros
  • Să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare
  • Rezistenţă la stres şi lucru sub presiune
  • În zonele cu populaţie de altă etnie decât cea română, cunoaşterea limbii acelei etnii şi a specificului etniei respective reprezintă un avantaj în desfăşurarea muncii pe teren
  • Expertiza în domeniul statisticii, al administrației publice, experiența de operator statistic statistic sau ca personal RGA (recensământul general agricol) reprezintă un avantaj

E nevoie ca recenzorul să aibă disponibilitatea pentru program prelungit și muncă în weekend. Plata se va face în funcție de numărul de chestionare pentru care se asigură asistența populației. Chestionarul este alcătuit din mai multe secțiuni, cu grade de complexitate diferite. Detalii despre înscrierea pe listele de candidați pot fi accesate aici.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/