Se caută proiectant pentru pista de biciclete care va lega Timișoara de Giarmata, prin Dumbrăvița

pista biciclete padure

Consiliul Județean Timiș face un pas important în vederea realizării unei noi piste de biciclete. Instituția caută proiectant pentru pista care va lega Timișoara de Giarmata, prin Dumbrăvița, pe lângă Pădurea Verde.

Vești bune pentru iubitorii mersului pe două roți. Consiliul Județean Timiș intenționează să realizeze o nouă pistă de biciclete, pe lângă Pădurea Verde, care va lega Timișoara de Giarmata, prin Dumbrăvița.

Astfel, în urmă cu câteva zile, a fost lansată o licitație publică în vederea proiectării noii piste. Valoarea contractului este estimată la aproape 6.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 9 iunie, la ora 15.00.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În total, Consiliul Județean Timiș este dispus să plătească aproximativ 500.000 lei pentru realizarea pistei de biciclete lângă Pădurea Verde. Instituția s-a angajat că va finanța și realiza investiția, comuna Dumbrăvița pune la dispoziție terenul necesar, iar la finalul lucrărilor are obligația de a întreține pista și de a aloca banii necesari pentru asigurarea iluminatului și dotarea locurilor de odihnă/recreere.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/