Se caută evenimente care pot fi organizate în turnul cu plante din centrul Timișoarei

turn cu plante
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

În turnul cu plante din centrul Timișoarei se dorește organizarea a cât mai multe evenimente pe parcursul acestui an, precum concerte, spectacole, workshopuri sau expoziții.

Organizatorii de evenimente sunt invitați să-și desfășoare proiectele și în cadrul turnului cu plante din Piața Victoriei, care a fost inaugurat în deschiderea Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

Ordinul Arhitecților din România, Filiala Timiș, inițiatorul grădinii verticale din centrul Timișoarei, anunță că organizatorii de evenimente își pot înscrie proiectele.

Organizează propriul tău eveniment în “Pepiniera.1306 plante pentru Timișoara”! Dacă îți dorești un spațiu alternativ în care să îți organizezi evenimentul pe parcursul acestui an, fă parte din calendarul cultural găzduit în cel mai cu rezonanță loc al Capitalei Culturale. Câteva mențiuni despre felul în care îți poți gândi evenimentul: infrastructura permite evenimente de capacitate mică/platformă (max. 20 persoane) sau evenimente de anvergură ce pot fi transmise din Pepinieră întregii piețe/trecătorilor (concerte, performances, visuals, bannere, spectacole etc); evenimentele din platformă pot avea public țintă, grupuri adresate direct – 20 persoane – (școlari/liceeni, workshopuri), care se pot întâmpla în mai multe serii sau chiar pe mai multe etaje în același timp; îți poți chiar organiza o expoziție pe care vizitatorii zilnici să o observe pentru o perioada limitată de timp. Menționăm că fiecare proiect va fi analizat de echipa noastră și vom încerca să selectăm proiectele care au o coerență sau un dialog cu ideea conceptuală a Pepinierei, relația cu spațiul public, dar și cu patrimoniul botanic”, transmite Ordinul Arhitecților Timiș.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Organizatorii interesați pot să-și înscrie evenimentul AICI!

Turnul cu plante din Piața Victoriei are cinci niveluri. Instalația a fost gândită ca punct de belvedere și va fi deschisă pentru public pe tot parcursul anului.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/