Se caută constructor pentru creșa pe care CNI o ridică la Oțelu Roșu

cresa govandari
timisoara capitala 2023

Compania Națională de Investiții pune la bătaie 8,4 milioane de lei pentru serviciile de proiectare și execuție a creșei care urmează să se construiască pe strada Ștrandului din orașul de pe Bistra.

Cu finanțare asigurată de Ministerul Dezvoltării, Compania Națională de Investiții va ridica la Oțelu Roșu, în zona Gura Jgheabului, o creșă mică, cu o capacitate de 40 de locuri, săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie, sală pentru festivități, cabinet medical, spații administrative și loc de joacă în aer liber. Totodată, clădirea va avea și panouri solare pentru a se asigura și un aport de energie din surse regenerabile.

Întreaga investiție este finanțată de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul național de construcție de creșe noi al Guvernului. Potrivit celor de la Compania Națională de Investiții, valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 8.410.302.88 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 februarie.

 

 

Cuib de vise 1000x100

 

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/