Se așteaptă confirmarea festivalului de rock din Caransebeș: Gugulan Rock Open Air Festival

po 1000x100px (3)

Mult așteptatul festival de muzică Gugulan Rock se pregătește să își deschidă porțile pentru pasionații genului. Festivalul ar urma să se desfășoare în luna august, în aceeași locație, la intrarea în Caransebeș.

Gugulan Rock a fost amânat pentru vara acestui an, urmând să sărbătorească șapte ani de la primul festival. Organizatorii au transmis că acest eveniment își va păstra line-upul și se va desfășura între 13 și 15 august în aceeași locație cu care participanții sunt obișnuiți, intrarea în Caransebeș dinspre Reșița, spațiu suficient de mare încât să poată găzdui toate activitățile care se vor desfășura. Locația dispune de locuri de parcare și camping.

„Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediția de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală”, afirmă organizatorii Gugulan Rock. Pe scenă vor urca cele mai apreciate trupe din Europa, dar și din țara noastră: Luna Amară, Roadkillsoda, Nemesis din Serbia, Voices Of Silence, urmând ca alte trupe să fie anunțate pe parcurs.

O informație importantă a fost făcută publică de către organizatori pe pagina oficială de Facebook: „Ne păstrăm optimismul și sperăm să ieșim din umbra cultural-muzicală din ultima perioadă, până la capăt. Țineți aproape, vrem să revenim curând cu vești bune!”

Confirmarea evenimentului va fi făcută publică pe pagina oficială:

https://www.facebook.com/606996126480913/photos/a.608556412991551/1094866627693858/?type=3.

Autor: Iulia Vlad